Vereniging Nieuws Training Loopagenda Foto's Links Contact

Laatste nieuws

Woensdag, 5. April 2017 - 19:23 Uur
Disq training

Vanavond speciale (DISQ)training gehad, welke gegeven werd door Vincent Hithary van Disq50 sport en massage.

Mooie afwisselende training waarbij niet alleen de loopspieren werden getraind, maar ook vele andere spieren die we daags daarna ook nog wel zullen voelen.

Zondag, 2. April 2017 - 18:15 Uur
Loopgroep Hoogkerk

Lijkt het lopen je leuk maar loop je liever niet alleen kom dan eens gezellig meetrainen onder professionele leiding bij onze loopgroep.

Doel van de vereniging is in de eerste plaats gezellig met elkaar bezig zijn waarbij presteren niet moet maar best mag. De contributie bedraagt momenteel â¬35,- per jaar, welke geheel besteed wordt aan eigen activiteiten en giften aan goede doelen.

Er wordt in de wintermaanden vooral rond Hoogkerk getraind. In de zomerperiode wordt er meer in het buitengebied getraind. Het begint met rustig inlopen vanuit het verzamelpunt naar een parkoers, over het algemeen elke keer een andere locatie.

Hier worden enige rek- en strekoefeningen en loopoefeningen gedaan om het lichaam en de spieren alvast los te maken. Het lichaam wordt vast voorbereid op de komende activiteiten. Het trainingsparcours is voor iedere loper gelijk. Dit heeft als doel dat iedereen met hetzelfde programma mee kan doen, want de een zal het parkoers wat sneller af kunnen leggen dan een ander.

Iedereen blijft bij elkaar op hetzelfde parkoers. De loopvormen zijn zo uitgekozen dat ze op verschillende tempo's, met herstelpauzes, (interval training) uitgevoerd kunnen worden. De conditie opbouw is op deze manier gegarandeerd.

De trainingsduur is 1/½ uur. Omvang van de wegtraining is 8 tot 10 km. We verwachten van nieuwe leden dat ze minimaal 5 km achter elkaar kunnen lopen.

Je mag drie keer gratis mee doen met de trainingen om te kijken of het wat voor je is. Daarna kun je nog bekijken of je lid wilt worden.

Kom op Koningsdag 27 april naar de Oranjemarkt en laat je bij onze kraam door onze trainers informeren over nze trainingen en /of een Clinique leren hardlopen training.

Samen lopen is gewoon leuker. Wil je ook eens de 4 mijl lopen?

Mandag, 27. Maart 2017 - 07:59 Uur
30e Leeksterlenteloop

Op zaterdag 25 maart deden 11 van onze lopers mee aan de Leeksterlenteloop.
4 lopers deden de 10 km route en de andere 7 liepen de halve marathon (21 km).
Namens het bestuur van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Woensdag, 22. Maart 2017 - 20:28 Uur
Leeksterlenteloop

Lopers die naar de Leeksterlenteloop gaan wij vertrekken gezamenlijk naar Leek we vertrekken om 11.30 uur vanaf de sporthal ik wens jullie veel plezier en veel succes

Woensdag, 15. Maart 2017 - 21:43 Uur
Training 15 maart (10 km Duurloop)

Vanavond stond er na het inlopen en looptechniekoefeningen een duurloop van 10 km met diverse intervallen op het programma.

Het eerste gedeelte bestond uit een parcours van ongeveer 1 km waarvan we het eerste gedeelte op duurloop tempo liepen, het tweede gedeelte met een extra versnelling en het laatste gedeelte werd een rustige dribbel aangehouden.Dit werd drie keer herhaald

Daarna 1 minuut dribbel, 1 minuut 1e versnelling, 1 minuut 2e versnelling. Dit werd 3 keer herhaald.
Hetzelfde werd gedaan met 2 minuten tijd en ook 3 keer herhaald.

Tot slot werden nog een aantal hogere versnellingen gelopen van 50 m afgewisseld met 50 m dribbel.

Afsluitend met enkele strek- en rek oefeningen hadden we ruim 10 km op de teller.

Nieuwere berichten  Ouder bericht

Inloggen