De Loopgroep 25 jaar Loopgroep Hoogkerk Nieuws Training Loopagenda Foto's Links Contact

Zaterdag, 2. Mei 2020 - 17:20 Uur
Coronavirus

Ivm het heersende Coronavirus, liggen de gezamenlijke trainingen op de woensdagavond al geruime tijd stil.
Ook onze estafetteloop (rondje Groningen), ter ere van ons 25 jarig jubileum en voor het goede doel, is als zovele andere evenementen afgelast. Wij hadden ons hier erg op verheugd, maar het is niet anders.

Dit wil niet zeggen dat er niet meer getraind wordt. Individueel en soms met z'n 2'en of hooguit met z'n 3'en, op gepaste afstand, wordt er wel degelijk serieus getraind en we houden elkaar daarvan via de sociale media op de hoogte.

Iedereen mist de gezelligheid van het samen trainen en we hopen dat we dat snel weer samen kunnen doen.

Zondag, 22. December 2019 - 17:44 Uur
Prettige dagen

Prettige kerstdagen en een gezond en sportief 2020

Zaterdag, 2. November 2019 - 12:09 Uur
Een bloemetje voor onze sponsor Fokko Kip van AH Hoogkerk.

Fokko is al jaren sponsor van onze loopgroep en het welverdiende bloemetje is voor de heropening van het verbouwde AH pand.

Woensdag, 18. September 2019 - 17:59 Uur
Foto's van de Fakkelrun 13 september 2019

Vrijdag 13 september is de jaarlijkse fakkelrun weer gelopen. Ruim 50 deelnemers verschenen aan de start, waaronder veel kinderen.

Donderdag, 31. Januari 2019 - 14:21 Uur
Loopgroepactie Buurt AED

Elk jaar geeft de loop een bedrag van 250 aan een goed doel.
Dit jaar wordt dit bedrag gedaan aan de buurt AED in Hoogkerk, welke zal worden geplaatst aan het gebouw van de apotheek.

Ouder bericht